Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

NATTLIGE SKRIVERIER

søndag 12. januar , 2014 kl. 23:42 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Nå er Beit Skandinavia blitt hel-rogalandsk! I kveld kom Maria og Henning Helvig for å jobbe her resten av denne måneden. Vi gleder oss til å arbeide sammen med dem.

I dag har det regnet, skikkelig pøst ned. Vår unge gjest, engelske James, tilbrakte hele dagen i Akko og måtte ta seg tilbake i den verste regnbygen. Han kom hjem søkkvåt, så vi startet skotørkingen med hårføneren og har nå plassert dem så nært ovnen vi våger og  bobblevesten har vi hengt ved skorsteinsrøret. For å redde ham fra samme våte skjebne i morgen, har vi donert ham en av de gjenglemte paraplyene på huset! Men i morgen kan regnet være over, vi slipper ukeelange regnbyger her.

Jeg sitter og venter på en dame som skal komme mellom kl 23 og 00, men hun er ennå ikke kommet. Vi har ikke mange gjester i natt, men vi merker dem som er her! Da en av gjestene våre så i avisen at Sharon var død, ble hun virkelig oppskaket, og fortalte at det var profetert at når Sharon døde, ville Messias komme igjen. Men vi kjenner ikke dagen eller timen, og det eneste vi kan gjøre er å være klar hver dag og alltid.

Maria og Henning Helvig

Maria og Henning Helvig




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.