Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

PÅ EN TORSDAG

fredag 17. januar , 2014 kl. 22:53 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Freden og roen har senket seg over stuen, bare jeg er oppe  –  og så katten, da. Katten er stort sett inne hele dagen, ligger og sover på en stol og lager oppstyr hvis en av de stolene hun liker best er opptatt. Stort sett spiser hun bare kattemat, men i dag fikk hun litt fiskegrateng. Hun spiste fisken og lot det andre stå! Hun får masse oppmerksomhet og kos av Kirsten, vår eneste norske gjest.

Vi har ikke så mange gjester, men vi har et spennende utvalg. Aleksander fra Tyskland reiste i formiddag, og i ettermiddag kom både Anna fra Colombia og Liu fra Sør Korea. Fra før har vi Lisa fra Finland, to svenske damer og ei fra USA. Alle som er på huset har kommet til kveldsmåltidet, og de blir sittende utover kvelden. Det er veldig hyggelig med disse kveldstimene med  kaffe i koppene, varme i peisen, gode samtaler og latter.

Anna ringte oss i ettermiddag med spørsmål om hvordan hun skulle finne fram til oss. Og vi fikk veiledet henne slik at hun gikk av på riktig busstopp, men så begynte problemene. Hun ringte, og fortalte at hun var på Promenaden, men kunne ikke beskrive noe som kunne hjelpe oss. Tor gikk ut for å se etter henne, men han kom tilbake etter en lang stund uten henne. Hun ringte igjen, og da kunne hun beskrive omgivelsene, så Tor gikk ut igjen og fant henne. Hun gråt av lettelse da hun var kommet inn. Seinere på kvelden  kunne hun le av opplevelsen, og fortalte at hun etter å ha leitet rundt i godt over en time og spurt tre personer om hjelp, var klar til å sove på Promenaden.

I dag gjorde tre hyggelig og raske menn seg ferdig med installeringen av tre airconditioner. Og mennene i heisarbeidet står på hele dagen og produserer utrolige mengder støv og lyd. Men vi fryder oss over at de har kommet tre dager på rad! Idet nå dag kom flisene eller steinene eller hva det nå er som skal legges utenpå og i alle etasjene står det nå noe som ligner på heisdører.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.