Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

SOLNEDGANG

tirsdag 21. januar , 2014 kl. 21:15 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

 

Solnedgang

Solnedgang

 

Solnedgang

Solnedgang

Dalia på Carmel Beach

Dalia på Carmel Beach

Ennå en ny, flott dag, og i dag tok Dalia meg med på tur. Hun påstår at jeg går for fort, like fort som hennes veltrente mann! Skal leve lenge på det!  Vi dro noen kilometer sørover med Metronitten, bybanen  –  Haifas stolthet. Det fungerer veldig godt, og så langt vi har forstått er det tre banestrekninger som knytter store deler av Haifa sammen, på en rask og effektiv måte.

Haifa har en flott promenade mot sjøen, og vi gikk fra sør og nordover så langt vi orket og tok Metronitten hjem igjen. Haifa er en fin by med mange fine turmuligheter, og vi koste oss både med vandringen og restauranten vi havnet på. Det er utrolig vakkert når solen går ned i havet, og vi nøt det flotte skuet og den gode, milde temperaturen.

Vi har hatt arbeidere på huset den siste uken, så nå er heisbyggingen kommet godt i gang, strømledningen som ble kuttet, er nå ordnet og airconditionerne er på plass. Og vi var sikker på at nå skulle ting fungere, men da forsvant strømmen i første etasje og vannkokerne virket ikke, så vi fikk ikke en gang kaffe!! Heldigvis kom elektrikeren i løpet av en halv time og fant ut at det er et av kjøleskapene som er «synderen». Vi er så fornøyde og egentlig ganske overrasket over at håndverkerne kommer straks vi kaller. Så får vi nå se om det er håp for kjøleskapet

Fremdeles har vi få gjester, men når helgen nærmer seg igjen, fylles huset. Da får vi håpe at vi har lagt riktig puslespill så alle får seg en seng!

 

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.