Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

GODE OPPLEVELSER

fredag 24. januar , 2014 kl. 10:51 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Forleden kveld fikk vi en usedvanlig fin avslutning på dagen: vår finske gjest, Risto, satte seg ved pianoet og spilte, sang og fortalte om musikken og sangene. Han spilte bl.a. sanger som var skrevet i konsentrasjonsleirer under holocaust. Nydelig, vemodig, tragisk og sterkt. Han fortalte at det hendte at jøder på veg inn i gasskamrene sang den jødiske velsignelsen -«Sma Israel, Adonai Elohim Adonai Arhad-» (kanskje ikke helt korrekt gjengitt!) Det er en av de store gledene her at gjester bidrar på forskjellige måter.

Sang og musikk

Sang og musikk

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.