Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

VINTER

søndag 2. februar , 2014 kl. 16:49 i Ukategorisert. 0 kommentarer »
Lisa

Lisa

Henning og Maria

Henning og Maria

Det blåser!

Det blåser!

I natt sto vi opp to ganger og gikk ut for å se om noen hadde kommet seg over gjerdet og gikk og lusket rundt huset. Begge gangene fant vi ut at «innbryterne» ikke var noe annet enn vinden som herjet! Løse gjenstander blåste rundt og laget støy, vasken på snoren blafret skikkelig. Men de sterkeste lydene kom fra naboens hage! Hørtes ut til å være metal som lå og gnog på underlaget. Og i dag har stormen forsterket seg, så vi må nok regne med ulyder i natt og. I morgen kommer regnet, sier værmeldingen. Vi både ønsker og ønsker ikke regn: det har regnet veldig lite denne vinteren, så landet har virkelig behov for regn, men som solhungrige nordboere er vi mest fornøyd med soldagene.

Så har Maria og Henning reist. Vi hadde tre flotte uker sammen i arbeid, alvor og spøk. Veldig kjekt å arbeide sammen når alt fungerer og vi trives med hverandre.

For et par dager siden reiste Lisa fra Finland. Hun var her da vi kom og har gjort en formidabel innsats med klesvask, daglig reingjøring og sengereiing. Vi er så takknemlige for det hun gjorde de ukene hun var her, og vi satte stor pris på hennes lune smil, stillferdige væremåte og koselige kommentarer.

Og om et par dager kommer nye volentører.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.