Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

BALARGAN

onsdag 5. februar , 2014 kl. 22:25 i Ukategorisert. 0 kommentarer »
Luftig arbeidsplass

Luftig arbeidsplass

Eli og Else

Eli og Else

Ikke alle liker å bli fotografert!

Ikke alle liker å bli fotografert!

Balargan betyr kaos, eller muligens totalt kaos, og det er ganske beskrivende for dagens situasjon! Heisfolkene har arbeidet de siste tre dagene, og det er verken lydløst eller reinslig. De borer og de banker så støvskyen står og små og store murbiter og fyker.  En av dem synger til arbeidet, og alle ser ut å til trives. Vi sniker oss mellom mørtelsekker og sementbøtter og gir tommel opp og hyggelige smil til arbeiderne. Noen en av dem snakker engelsk, og da forteller vi hvor fint og godt arbeid de gjør, og de er alltid enige! En av dem spurte om han kunne få kaffe, og jeg satte fram kaffen vi bruker på huset, til og med melk og sukker husket jeg, men han gikk! Tydeligvis ikke rette sorten kaffe!

For å få bedre plass til heisdøren, har de flyttet noe av veggen inn i badet på i 3. etasjer. Vi var litt bekymret for akkurat det, men de få cm’erne har ingen praktisk betydning for det som skal foregå på badet.

Elektrikerne som oppgraderer stikkontakter og annet, har vandret stillferdig rundt og gjort sin jobb, og om en dags tid er de ferdige. Så her skjer det virkelig ting! Og det har til og med pressen fått nyss om, så i dag var Dagens Israelskorrespondent her og skrev om heisen.

Midt oppi alt dette kom Eli og Else, de nye volentørene på huset. De tar alt på strak arm og er alt varm i rollen som «ansatte»!

 

 

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.