Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

SABBAT SHALOM!

fredag 7. februar , 2014 kl. 23:26 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Sabbat shalom! God sabbat! Vi har sunget de kjente sangene, vi har tent sabbatslysene, lest kadush og hørt hva Bibelen sier om Guds eiendomsfolk, Israel. Og vi har spist god mat og deltatt i hyggelige og ganske høylydte samtaler. 23 stykker delte denne kvelden, og folk ga uttrykk for at de hadde hygget seg. Vi gleder oss over at folk kommer og at de til og med setter pris på å være her! Når gjestene er gått og stillheten senker seg, ramler vi litt sammen og opplever et slags antiklimaks! Men nå er huset ryddet, oppvasken unnagjort og vi har avsluttet dagen med et slag kinasjakk.

Midt oppe i forberedelsene til kvelden, oppdaget Tor at en vannledning var lekk! Heldigvis hadde Haim fremdeles åpent, så han fikk kjøpt det nødvendige utstyret for reparasjon   –   og forberedelsene kunne gå sin gang.

Det er mange gleder på dette stedet, og en av dem henger på en busk i hagen: deilige, søte grapefrukt som vi nyter til frokost. Vi har gjort en seriøs smakssammenligning av husets grapefrukt og dem vi kan kjøpe på Mega. Og våre egne vant overlegent!

Siden jeg var her forrige gang, er det kommet en ny blomsterbutikk ved Mega, og en av mine ukentlige gleder er å kjøpe blomster til sabbat. I dag er det tulipaner. Nydelig og absolutt vårlig.

Egen avling!

Egen avling!

Tor reparerer vannledningen

Tor reparerer vannledningen

Alt klart! Nå kan gjestene komme!

Alt klart! Nå kan gjestene komme!

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.