Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

DET E SJYNT Å KJØRA BUSS …….

søndag 9. februar , 2014 kl. 22:05 i Ukategorisert. 0 kommentarer »
Arbeidet går framover

Arbeidet går framover

I ettermiddag dro Tor og jeg på tur opp til Hadar, en 20 minutters kjøretur med buss. Sjåføren bekreftet at vi var kommet på riktig buss, og turen begynte. Etter 1 time og 10 minutter var vi på Technion, og sjåføren «kastet» oss ut. Han beklaget at han hadde villedet oss og orienterte oss om hvilken buss vi måttet ta videre. Etter nye 35 minutter var vi i Hadar. Egentlig var det bare kjekt, vi fikk se deler av Haifa som vi ikke hadde sett tidligere. Innenfor 1,5 timer kan vi bytte buss en gang på samme billetten, så hele sightseeingturen kostet 6,90 NIS for hver av oss. Da vi endelig kom opp i Hadar, fant vi selvfølgelig ikke det vi var på utkikk etter. Men vi fant en kafe med god kaffe, belgiske vafler og nydelig is!

De siste dagene har det vært godt og varmt  –  helt til solen går ned. Vi fyrer i ovnen om kveldene og noen dager har vi fyrt til frokosten også. Fra onsdag og tre dager framover er vi lovet 24 – 25 grader. Og dette er midten av februar!

Denne skrothaugen og mye annet er nå fjernet

Denne skrothaugen og mye annet er nå fjernet

I dag har heisarbeiderne pusset murveggene de har laget og de har ryddet veldig fint opp etter seg. Så nå håper vi de kommer og benytter stellingen de har satt opp og begynner å legge på flisene utvendig.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.