Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

PÅ EN TIRSDAG

tirsdag 11. februar , 2014 kl. 23:26 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Hverdager her i huset er ikke det samme som at hver dag er en hverdag! For egentlig er hver dag en spesiell dag og en spennende dag full av overraskelser. I dag fikk vi bestemme innvendig farge i heisen! Det var ikke lett, men heldigvis var Vidar og konen hans Edna her, så sammen med dem og sjefen for heisfirmaet gjorde Tor og jeg et fargevalg! Med tre mot en stemme ble det altså en flertallsavgjørelse! Så selv her på huset fungerer demokratiet! Og mindretallet ser ut til å leve godt med valgnederlaget! Nå håper vi bare at alle som kommer til å bruke heisen virkelig forstår og setter pris på tanken og filosofien bak fargevalget  –  og at fargen faller i smak hos flertallet!!

Firmaet har lovet å komme i morgen og begynne å male og sette opp flisene utvendig. Gleder oss til å få et klarere bilde av hvordan heisen blir.

I dag har det vært veldig godt og varmt, helt sikkert de 24 – 25 gradene vi var lovet. Og i morgen skal det visst bli like varmt. For oss er det fantastisk med slikt vær, men Israel trenger regn.

Vi vet ikke hva som har skjedd med katten vår, men hun har endret atferd totalt. Hun er nesten veloppdragen, oppfører seg slik vi har hatt som mål for henne, og hun virker veldig fornøyd med situasjonen. Hun kaster ikke så mye som et blikk på sofaen, og gjør ingen forsøk på å komme opp der. Hun er mye ute, både dag og natt, og når vi åpner døren og forteller at det er utetid, kommer hun med en gang. Det hender riktignok at hun går til den andre døren, men ut går hun. Innimellom gir vi henne en liten godbit uten at vi tror det er det som motiverer henne. Hun er rett og slett blitt kosete, stryker seg mot oss (til og med meg!) og lager lyder som vi tolker som godlyder. Kommunikasjon er viktig, og vi forstår hverandre mye bedre!

Morgenstemning

Morgenstemning

Arbeidsantrekk på en 11. februar!

Arbeidsantrekk på en 11. februar!

Det blomstrer på Karmel

Det blomstrer på Karmel




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.