Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

Gjester og litt mer

mandag 24. februar , 2014 kl. 23:08 i Ukategorisert. 1 kommentar »
Målfrid og Kåre er kommet

Målfrid og Kåre er kommet

Full konsentrasjon

Full konsentrasjon

Det er utrolig fascinerende å spise frokost sammen med ungdommer fra mange land. For tiden har vi ei jente fra Hong Kong og ei fra Kina boende. På samme rom ligger det to danske jenter og i naborommet to tyske. Og på gutterommet bor en franskmann og to koreanere, i et annet rom en ung nordmann. I tillegg er svenske Lotta her og en stor finsk-norsk familie. I formiddag reiste vår australske gjest til Tel Aviv for å få rede på hvor hun skal være volentør. Det er så fantastisk kjekt å se  –  og høre  –  alle disse unge sitte sammen og fortelle om sine opplevelser i Israel, om sitt vanlige liv og så dele facebook-adresser med hverandre.

I går kom Målfrid og Kåre for å gjøre en innsats noen uker. Vi gleder oss til samarbeid og fellesskap! Torgeir har sin vinterferie her, og vi koser oss sammen, både her på huset og på småturer.

Vidar har igjen hatt seg en prat med heisfirmaet og i dag dukket de opp! Vi tror vi har forstått at de holder på med noe silikonrelatert, men vi kan ikke se hva som er gjort.

I kveld inviterte vi Signe og Peder til middag og pakking av vennebrevene! Og nå ligger brevene klare til å kjøres på postkontoret! Godt med gode, effektive venner!

Torgeir

Torgeir


Kommentarer

  1. Inger Marie sier:

    Det var et godt bilde av mor og far!



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.