Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

BRØDRE OG SØSTRE

fredag 23. januar , 2015 kl. 22:38 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Kinesiske Amy som Tor har et spesielt forhold til, har arbeidet nesten full dag i en uke med nettsidene sine. Hun har et prosjekt  –  sammen med andre  –  for å knytte kontakt mellom kinesiske kristne og messianske jøder. I dette prosjektet ligger også en tanke om å vekke kinesiske kristne for Israel, for Guds utvalgte folk, for jødenes vei gjennom historien og for landet Israel. Hun viste oss en nydelig dvd hun har laget som er lagt opp nettopp med vekt på disse tre momentene. Og hun har gitt oss en CD med kristne sanger på kinesisk, engelsk og hebraisk. Hun synger selv en av sangene.

Menigheten hennes markerer 45-års jubileum med å reise til Israel. Og ca 40 av dem er her nå. De skal delta på en bønnekonferanse i Jerusalem og de skal bli litt kjent med Israel. Og «bli-kjent-med-landet -turen» førte dem også til oss! 40 kinesere  –  mesteparten unge  –  ramlet inn her i ettermiddag! Store smil og en utrolig entusiasme. Noen snakket engelsk, og de fungerte som tolker i de små samtalene vi fikk. De sprudlet og fikk formidlet at det var godt å komme hit. De delte ut silkeskjerf med tekst på tre språk, de klemte oss, de tok bilder og de velsignet oss. Og vi kjente nærmest på kroppen et vi er brødre og søstre i Kristus. Før de gikk, ba de for oss. Å se disse kristne løfte hendene og høre dem be for Norge og Beit Skandinavia, rørte meg veldig. Misjonssambandsfolk på min alder har hørt noen av de gamle kinamisjonærene fortelle om arbeidet blant kineserne, og i dag fikk jeg møte unge, kristne kinesere på veg ut i verden for å bringe evangeliet videre! Det var sterkt! Det er lenge siden jeg har vært med på noe som har berørt meg så dypt.

IMG_1544IMG_1537IMG_1543IMG_1540IMG_1546«Blessed is HE who comes in the name of the Lord.»


Kommentarer

  1. Eldbjørg sier:

    Høres helt fantastisk ut! Her er landegrenser som visket ut, og dere samles om Herren Jesus på tvers av alt som skiller. Halleluja!



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.