Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

NYTT KAPITTEL –

torsdag 5. februar , 2015 kl. 21:54 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Vi har ferie! Og har flyttet inn i Liv og Gunnars leilighet! Den ligger bare fem minutters gange fra Beit Skandinavia, så vi dro kofferter og sekker og plastposer på sekketrallen. Nå har vi inntatt denne leiligheten, og her blir vi litt over en uke til vi drar nordover for 8-10 dager.

IMG_1601

Leiligheten ligger like ved sjøen, og før det ble mørkt gikk vi en rask tur ut for å kikke på bølgene og kjenne på kvelden! Bølgene var ganske store og himmelen var flott med de siste restene av solfargingen.

Etter at det ble mørkt gikk jeg en raskt tur innom Beit Skandinavia. Kjekt å bli mottatt som en hjemvendt rømling, men litt rart å måtte ringe på porten! Etterfølgerne våre så ut til å ha funnet seg godt til rette.                          IMG_1611

Kvelden var mild, med nydelig luft og fullmåne. Traff på mange som spaserte, noen som satt rundt om på benkene og pratet, en som satt med PC og helt nede ved sjøen, på steinene, satt en mann med en bok og en lommelykt!

Selv om tiden på Beit Skandinavia er over for denne gang, vil jeg nok fremdeles skrive noen epistler  –  hvis jeg opplever noe å skrive om! Og i dette landet er det alltid nye opplevelser som er verdt å skrive om eller reflektere over.

IMG_1582

I kjøkkentjeneste på Beit Skandinavia! Oppvaskene blir litt mindre nå enn de var der!




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.