Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

1. MAI

fredag 1. mai , 2015 kl. 23:19 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Så er 1. mai 2015 snart over. Vi har ikke sett noen markering av dagen, men så har nå vi vært mest opptatt av at det er shabbat og alt som følger med den dagen. Og shabbaten har vi som vanlig feiret sammen husets gjester og folk fra Haifa. Vi var 27 rundt bordet og da festen nærmet seg slutten og folk begynte å gå hjem, dukket det opp fire unge gutter. De er volontører i en kibbutz i Negev-ørkenen. Vi hadde heldigvis et rom til dem så de slapp å ligge på terrassen slik de kunne tenke seg. Terrassen var forresten alt opptatt. En  familie med tre jenter hadde tatt den i bruk  –  etter eget ønske!

I natt har vi seks volontører fra Korea, unge flotte gutter, her er tre danske jenter og tre barn pluss folk i helt andre aldersgrupper. Det er et utrolig spennende hus, og det aller kjekkeste med å være her, er å komme i kontakt med så mange flotte og interessante mennesker.

I dag kom May Leen og Laila, så nå er staben komplett, altså fem godt voksne mennesker. Men noe må ha hengt seg opp på et vis, for jeg blir altså aleine her med tre trøndere og en halvtrønder! Jeg har jo ikke noe imot trøndere, selvfølgelig, men jeg kan nok lett få et språk- og kommunikasjonsproblem! Godt vi har engelsk som felles dialekt!

Vi har et utrolig flott vær: passe varmt, sol og litt vind. Vi spiser frokosten ute, sitter i hagen eller rundt om på terrassene når vi har tid. Noen bader til og med i sjøen! Livet er godt!

Huset er stille, alle har gått til ro, bare jeg og katten holder til i stuen. Katten sover nå forresten den og. Jeg venter på at to av våre danske gjester skal bryte opp og dra til flyplassen. Synes det er kjekt å se folk vel ut av huset. Og så får jeg gjort så mye når det er stille og ingen å føre fornuftige og dype samtaler med!

Det er siste gangen jeg reiser hit uten Tor, jeg får jo ikke lagt inn bilder!

Nå er danskene reist og! jeg hadde tenkt å legge meg, men husker ikke hvor jeg la posen med nøkler, så det blir vel sofasoving på meg i natt! Men katten er ute

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.