Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

HER IGJEN!

fredag 1. mai , 2015 kl. 22:23 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Jeg er tilbake! Jeg kom natt til i går, og har nytt disse to dagene! Å gå ut av taxien ved Hasharon 47, kjenne den fantastiske 27 grader varme natteluften og kikke opp på det store, spesielle huset, ga meg nesten et kick! Godt å være her igjen! Min boblejakke  –  riktignok av den tynne sorten  –  var absolutt ikke rett antrekk! Boblejakken er hengt vekk og korte bukser, T-skjorter og tynne kjoler er hentet fram. 30 grader både i går og i dag er noe annet enn det jeg reiste fra! Dette er godt!

Huset har vært omtrent fullt disse dagene. Masse ungdommer, de fleste danske, men også noen fra Russland og Polen i tillegg til Johanna fra Colombia. Johanna har vært volontør noen måneder og er et arbeidsjern og en strålende blid jente. Men om to dager reiser hun videre. Godt hun er her i morgen, for da skal vi bytte på 22 senger og vaske alle rommene! Og i løpet av et par dager er alle rommene fulle igjen! Dette er noe annet enn vintermånedene!

Jeg har vært innom både Mega og de to russiske butikkene med den gode frukten, hilst på blomsterdamen min og kranglet med kattene. Alt er altså normalt og gjenkjennelig. Og så har jeg sittet på takterrassen og virkelig tatt inn utsikten, den varme vinden og den steikende solen. Marvel og Jan har vært her en uke alt, og når Laila og May Leen kommer om et par dager er staben fulltallig.

Det eneste som ikke fungerer, er overføringen fra bildebrikken til PC’en så jeg får ikke lagt inn bilder. Og foreløpig har ingen kunnet hjelpe meg. Må kanskje ta meg en tur til mannen som hjelper meg med min israelske mobil, han kan Pc’er og. Det blir en trist blogg uten bilder  –  og spesielt nå når hagen er på sitt flotteste. Men jeg kan jo friske opp skribleriene med et gammelt bilde:

 

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.