Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

NY BEUNDRER!

torsdag 7. mai , 2015 kl. 00:05 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Irriterende at jeg ikke får til dette med bilder, men nå er det nå slik. Dermed får jeg jo ikke lagt ut bilder av min nye beundrer! Min nye beundrer er brun og kvit, har hale og fire bein og lyder navnet Lassie! I følge matmor er jeg en av svært få hun setter så voldsomt pris på som meg! Hun logrer og svinser og prøver å slikke meg, legger beina i fanget og har til og med satt seg i fanget mitt! Men jeg må dessverre medgi at absolutt ikke er gjensidig! Blir spennende å se om hun husker meg neste gang vi treffes.

Jeg har masse mygg på soverommet mitt, så endelig kan jeg ta i bruk myggoljen min!! Den har stått her som en trussel mot myggen og en trøst for meg! Men nå er den altså i bruk, og jeg ser faktisk myggen sveve rundt meg, men de stikker ikke! Den rare lukten jeg omgir meg med nå, er altså den helt rette for å holde myggen på avstand!

Vi har fullt hus og stormende jubel omtrent hver dag. Folk av alle slag og alle kjønn fyller huset med snakk, latter og glede. En nydelig polsk to-åring stråler opp når han ser meg og roper «baba» (bestemor). Noen har vært mange ganger i Israel og noen er her for første gang, og alle opplever landet som spennende, kontrastfyllt og overraskende.

Vi har et ganske løssluppent personale for tiden: mye latter, pussige utsagn, festlige påfunn og imponerende arbeidskapasitet. Stort sett forstår vi hverandre også, selv om jeg nok kjenner meg litt på utsiden sammen med dem. Det er nemlig ikke lett å tolke alt når tre trøndere og en nesten-trønder, holder hardt på å snakke sin dialekt! Men dette har også gått bra, så med tålmodighet og  velvilje skal jeg  tolke det aller meste!

I morgen skal vi kjøpe nytt kjøleskap. Må ha et skikkelig, stort på trappen, slik at vi får plass til alt! Og så kan vi begynne å tenke på 17. mai. Gleder meg til det.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.