Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

TIL ORIENTERING

lørdag 16. januar , 2016 kl. 23:10 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Hvis jeg noen gang har skrevet at januar i år er som de andre gangene vi har vært her på denne tiden, trekker jeg det tilbake! Her er utrolig mye folk. Den siste uken har det vært omtrent fullt hus og stormende jubel!  Vi har gjester i alle aldre og alle kjønn og fra mange land. De fleste ringer på forhånd, men den siste tiden har det stadig oftere kommet folk på døren og ønsket en seng. I ettermiddag dukket det opp tre unge damer fra Slovakia. De hadde sovet i skogen på Karmel i natt, og er nok for ukjente med forholdene til å bli redde. Såvidt jeg forsto hadde de opplevd både sjakal og villsvin på rimelig nært hold. En fantastisk opplevelse, fortalte de  –  med mye latter, hvinende utbrudd og store fakter. Og de var ikke redde, Gud beskyttet dem! De reiser i Israel uten kart og uten planer men med en stor tro på at Gud vil vise dem både sted og reiserute.

Familien som består av fire barn, foreldre og besteforeldre dro hjem for noen dager siden. Dagen etter at de dro, ringte de og bekjente at de hadde tatt med seg et nøkkelsett og ville gjerne komme tilbake og levere nøklene! Så nå er de her for to dager igjen. Festlige og veloppdragne barn, og hyggelige voksne.

I går var vi 31 personer rundt sabbattsbordet og til sabbattskaffen i dag var vi like mange. Kjekt og travelt og høylydt!

Forleden dag kjøpte jeg ny voksduk, fem meter. Da vi fikk lagt den på bordet, viste det seg at den slett ikke er fem meter, bare fire meter og 20 cm! Så i morgen må jeg tilbake til butikken og prøve å ordne opp. Har aldri reklamert på noe her, så jeg er spent på hvordan dette vil arte seg.

Vi har laget til to kattekurver ved ovnen, og kattene forstår at det er der de skal ligge. De prøver seg ikke i sofaen, og ser ut til å ha det greit i sin nye tilværelse. Og vi har det så absolutt mye bedre. Vi har gått fra væpnet nøytralitet til reell fred på bare en uke, og det må vel være et resultat andre fredsmeglere kan misunne oss!

De tre guttene og deres søster fant seg fort til rette og ga uttrykk for at det var kjekt å være her. Foreldrene har gitt tillatelse til å bruke bildene.

IMG_2198IMG_2197IMG_2199

Den nye fargen på nederste del av trappeveggene, passer perfekt til vasen på øverste platå.IMG_2202




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.