Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

BALARGAN – ELLER NOE LIGNENDE!

onsdag 20. januar , 2016 kl. 23:36 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Balargan betyr kaos, eller muligens fullstendig kaos. Vi kan vel ikke si at vi har hatt fullstendig kaos i dag, men noen kaotiske perioder har vi så absolutt opplevd!

I formiddag trødde Tor på et kumlokk i hagen, med det resultat at han trødde gjennom! Kloakken var fullstendig tett! Samtidig forsvant strømmen i 1. etg.  –  uten at de to tingene hang sammen! Det gikk raskt å lokalisere strømbruddet til en av vannkokerne. Vi koblet den fra og dermed løste vi strømproblemet på en enkel måte. Rørleggeren kom rimelig raskt og fortalte at han fint kunne lukte seg fram til hvor kloakken var tett! Han fikk ordnet opp, men kommer tilbake i morgen for å avslutte arbeidet. En skikkelig skittjobb for både ham og Tor.

Kaosdagen toppet seg nå, ti minutter før midnatt: da utløstes brannalarmen i 2. etg. Vi fikk raskt stoppet hylingen og Tor sjekket oppover. Heldigvis var det bare falsk alarm  –  denne gangen og! Men det er lite kjekt at vår nye, fine alarm slår seg på uten reell grunn. Så i morgen er det ny kontakt med firmaet.

Megabutikken vår sliter og hele kjeden er visstnok på veg mot avvikling, så vi er på utkikk etter en ny nærbutikk. Men enn så lenge holder de åpent og vi holder oss der til de evt. stenger dørene.

Vi har fremdeles mye folk på huset. Vi trives med det, men lurer på hvilken årstid som nå kan betegnes som «rolig»! Det er ihvertfall ikke januar! Med et så stort hus med mange gjester, behøver vi ikke frykte for kjedsomhet! I perioder virker det som sengeskift er hovedbeskjeftigelsen! Henning holder på å shine opp noen av hagestolene og Tor er nesten ferdig med å male i trappegangen. Og etter det finner de nok andre nødvendige vedlikeholdsoppgaver.

I går hadde vi temakveld. Vidar hadde et veldig interessert foredrag om Israel i dag: politikk, forskning og refleksjoner rundt avisskriverier. Eli hadde bakt flott fløtekake og vi feiret et par gebursdager på skikkelig vis! En veldig vellykket kveld.

IMG_2209

Vidar med velfortjent kake etter foredraget sitt.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.