Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

AND THE STORY NEVER END

onsdag 27. januar , 2016 kl. 23:07 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

I kveld kom vår faste onsdagsovernatter. Han følger noe undervisning på Rambam en gang i uken, og sover her natten før undervisningen. Veldig kjekk ung mann. Han er blid, hyggelig og virker veldig glad for å være her. Og han sjarmerer oss jo ved å huske navnene våre!

Kloakk-kummen vår er etterhvert blitt en fortsettelseshistorie! Idag kom en av arbeiderne og grov grøften litt dypere og videre og lesset av en del rør.Men så langt vi kunne se, arbeidet han mer med mobiltelefonen enn med gravingen! Forleden dag begynte de forberedelsene med å fjerne tanken. Da fant de at der var et fremmed rør inn i vår kum. I utgangspunktet mente de at det kom fra blokken ved siden av oss! Likevel ble dette røret stengt, og vi fikk beskjed om at dersom det virkelig kom fra denne blokken, ville naboene raskt oppdage at noe var galt og ta kontakt med oss. Men ingen sinte naboer kom på døren, så det må ha vært noe annet som tilsynelatende var koblet til hos oss! Litt uventet spenning i hverdagen er jo kjekt!

Brannalarmen slo seg ut igjen i kveld. Feilen er ett eller annet sted i 2. etasje. Peter har lovet å komme i morgen. Håper han finner ut av det, for det er jo ikke kjekt å bli skremt opp av hylingen!

De av våre gjester som tok melk i kaffen eller teen i kveld opplevde at melken sprengte seg. Vi tenkte at melken var blitt sur og åpnet flere poser. Alt sprengtes. Melken var ikke gått ut på dato, så vi forsto ikke at dette kunne skje. Men så demret det for meg: jeg hadde begynt å avkalke vannkokerne med edikk i formiddag og så skjedde der et eller annet så jeg glemte å skylle etter avkalkingen. Dermed var der nok edikk i noe av vannet! Resultat: sprengt melk og en ørliten antydning av edikksmak. Jammen godt vi ikke bruker kjemiske rensemidler. Dette er på en måte en illustrasjon av hverdagen her: uforutsigbarhet, spenning og overraskelser!

I går var Meir Argaman her på temakvelden vår. Han holdt et spennende foredrag om de ortodokse jødene. Veldig interessant.

Selv om det har vært ganske kaldt i dag, var der også fine, varme soltimer og to av oss satt på takterrassen og fikk litt god rødfarge! Vi andre kledde på oss stillongs og annet ulltøy og holdt varmen i ovnskroken!

IMG_2218

Henning og Maria lager eplesyltetøy.

IMG_2223

En av hagegruppene i nymalt prakt.

IMG_2225

Noen ganske få sitrusfrukter igjen.

 

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.