Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

NEDTELLING

fredag 5. februar , 2016 kl. 23:00 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

I dag var vi med på vår siste sabbattsfeiring  –  for denne gang. Rolig, god, hyggelig stemning rundt bordet. Vi leste fra Esekiel 36, 8 – 12. «Og jeg vil føre mange mennesker og kveg opp på dere (Israels fjell), hele Israels hus. I byene skal det igjen bo folk og ruinene skal bygges opp igjen.»

Også denne gangen har det vært godt å lese profetiene og se at mye av det vi finner der har skjedd  –  og skjer i vår tid.

IMG_2212

 

 

Det har vært en del terror disse ukene vi har vært her. Det er uhyggelig og tragisk at Israels innbyggere aldri er trygge, at de kan bli angrepet overalt og alltid. I dag har vi lest om to 13 år gamle jenter som stakk ned en vakt eller soldat. Så langt vi vet overlevde alle tre. Vi har aldri vært i nærheten av slike angrep, og er takknemlige for det. Israelerne lever sitt dagligliv midt i usikkerheten, og i følge noen av dem vi har snakket med, tenker de heller ikke på situasjonen til daglig, men når det skjer angrep stopper de opp og tenker på dem det gjelder og er nok takknemlige for at det ikke var dem selv.

Vi har hatt veldig mange overnattere denne perioden og mange har stukket innom for en prat og en kopp kaffe. Forleden dag var Mona og Peter Beck her. Vi hadde noen interessante og festlige timer. Peter Beck er en av foredragsholderne på sommerens stevne.

IMG_2275

Kvinner er kvinner uansett hvor vi bor, tror jeg! Forleden inviterte Dalia Else, Eli og meg på kaffe og kaker på en spesiell kafe i Down Town. Bitte lite lokale, hyggelige servitører og verdens beste napoleonskake! Etterpå gikk vi en tur bak hovedgaten og oppdaget oaser og spesialbutikker. To av oss fikk til og med kjøpt oss en jakke!

IMG_2248IMG_2250IMG_2251




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.