Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

TEKNISKE PROBLEMER

mandag 19. desember , 2016 kl. 21:24 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Endelig er både jeg og PC’en klar for nye innlegg om stort og smått på Beit Skandinavia! Men bilder blir det ikke  – ihvertfall ikke på noen dager. Pc’en og kameraet nekter å samarbeide så vi må vente på kyndig hjelp. Men det kommer, det kommer!

Vi har alt vært her i flere dager, og føler at vi bare har gått rett inn i det vi reiste fra for 11 mndr. siden. Det har vært mye folk disse dagene, og i natt har vi folk på alle rom. Kjekt.

Vi hadde en god reise med KLM, men hadde litt trøbbel med å komme oss av toget på rett stasjon. Toget stoppet, toget sto og vi sto innenfor lukkede dører. Og dørene forble lukket og ingen konduktør viste seg, så etter noen minutter kjørte toget videre med oss og de andre som hadde tenkt seg av på Hof Ha Karmel. Men på neste stopp fikk vi lov å gå av, og følte oss lykkelige fordi vi nå nærmet oss BS og sengen. Sengen vår ble stående tom den natten fordi en av våre gjester hadde satt sikkerhetslenken på innsiden av døren inn til 3. etg. Og uansett hvor mye vi banket og gjorde oss strenge i røsten, kom ingen oss til unsetning. Så vi tøfflet ned i 1. etg. og sov på to sofaer. Dagen etter kuttet vi av sikkerhetslenken! Dermed er det problemet ute av verden.

Vi har hatt regn de fleste dagene, men ikke så mye at det har flømmet over, heldigvis.

Vi planlegger julefeiring men er vel ennå ikke kommet i stressmodus, selv om småkakelukten har fyllt stuene de siste dagene, og folk ringer og vil være med på julefeiringen. Vi er lovet en kort konsert med russiske sangere og har en fast gjest som vil spille trekkspill og en som vil spille fløyte. Når vi så skal lese juleevangeliet, synge julesanger, åpne pakker og spise, så er vel hele kvelden egentlig full.

Julegavene er ikke i hus, men det kan vel hende at nissen finner fram til oss?

 

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.