Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

DAGEN I DAG

onsdag 21. desember , 2016 kl. 21:42 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Her sitter vi og roer ned etter en vanlig, travel og innholdsrik dag!  Det er ennå litt tid før det er offisiell leggetid, men gjestene våre har alt funnet sine rom og vi er aleine nede sammen med kattene! Det er godt å avslutte dagen på denne måten  –  spesielt når vi kan tjuvsmake på julebaksten.

Og nå merker vi at det nærmer seg jul! Ca femti gaver er pakket og merket, juletreet tatt fram, julepynt og juleduker er klare og på bordet ligger lister over mat som skal kjøpes og mat som skal lages. «Møteplanen» for julaften er klar og nervene begynner vel snart å vibrere i frykt for at ikke alt skal være klart til lørdag kl. 18.00.! Men uansett hva som mangler eller hva vi ikke får gjort: julen kommer!

Foreløpig har dagene handlet om juleforberedelser og innomhusaktiviteter, men når julen vel og vakkert er over, skal vi nok komme oss ut av huset. Og egentlig har vi aktivitet nok i et hus som dette. I natt har vi ni gjester, men inntil i går var det folk på omtrent alle rommene, så det er nok å holde på med. I løpet av denne uken har vi møtt en ung, norsk dame, en gruppe på ti ungdommer fra en «parskole» i Finnland, danske ungdommer, godt voksne fra USA, England, Tyskland og Norge. Og som alltid kan det bli ganske høylydt rundt bordet.  Ekte Beit Skandinavia atmosfære, altså!

Jeg tror alderen og glemsomheten har innhentet meg. Ihvertfall roter jeg fælt med navnet på den ene av medarbeideren på huset. I stedet for å kalle Gunlaug for nettopp Gunlaug, kaller jeg henne Anlaug, Gunnbjørg eller Anbjørg! Hun er hyggelig nok til å svare uansett hvilket navn jeg bruker, men jeg gremmes! Hva blir det neste? At jeg bytter om på andres navn eller lager et felles navn for alle jeg omgås??

Fremdeles er det litt appelsiner og grapefrukt igjen i hagen og jeg regner med at vi holder oss med egne sitroner så lenge vi er her. Vi var en tur på et mindre marked i dag, og der hadde de store, flotte jordbær! Så nå vet vi hva vi skal pynte fløtekakene med!

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.