Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

GODT NYTT ÅR!

søndag 1. januar , 2017 kl. 23:02 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

2016 er over og vi skriver 2017! Et helt nytt, ubrukt og ukjent år ligger foran oss. Spennende å møte de nye dagene.

Vi hadde den vanlige lørdagskaffen i går. Våre jødiske gjester er ivrige etter å vise sin kultur og tradisjon og igår leste de bønnen for det siste hannukkalyset.  Alle de åtte lysene ble tent ved hjelp av «tjenerlyset». Vi lot lysene brenne helt ned og så er hannukka over for dette året. Gjestene våre ville høre norske sanger så vi sang et par julesanger og «Den fyrste song eg høyra fekk». Etter første vers i alle sangene nynnet alle med og Dalia spilte fløyte til. Det var rett og slett fint!

Presis kl. 00.00. ble det skutt opp noen få rakketter. Israel starter sitt nye år i september, så det var antagelig en del av den arabiske befolkningen som feiret i går.

I dag har Tor og jeg vært aleine på huset. Vi sendte de andre på tur til Beit Shaan. I morgen skal de på biltur med husvennen Vidar. Han tar dem med til Gallilea og Golan. Og dagen etter er det hjemreise for Gunnlaug, Reidar og Kari så det er siste sjanse for utflukter for dem.

Tor har gebursdag i dag og vi feiret med fløtekake. Den må ha vært god, for selv om vi bare var sju stykker til kaffen, er det bare et lite stykke igjen! Men nå er det slutt på feiring og festing, nå er det hverdager og arbeid som gjelder. Om et par dager kommer det to nye volentører, så da er vi fulltallige igjen. Både de som reiser, Torbjørg som skal være her hele januar og de to nye er rogalendinger, så vi skal ihvertfall ikke få språkvansker!

I natt er vi bare norske på huset. Fire gjester og vi seks som holder huset. Kjekt å kunne kommunisere uten å leite etter engelske ord og uttrykk.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.