Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

HER IGJEN!

onsdag 27. september , 2017 kl. 21:46 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Dette har virkelig vært en lang dags ferd mot natt! Eli, Else og jeg kom til Israel tidlig, tidlig i dag morges. Før vi går i gang med vår tre ukers periode på BEIT SKANDINAVIA har vi bevilget oss selv noen dagers ferie. Har leiet en koselig, veldig rein leilighet midt i russerområdet i Haifa, fem minutter fra BEIT SKANDINAVIA.

Vi reiste via Riga. Alt fungerte etter oppsatt ruteplan, flyene var nye og komfortable. Men hvorfor er det ikke mat på flyene lengre? Serveringen og spisingen var en positiv del av underholdningen!

Når reisen fungerte perfekt, må vi stå for dramaene sjøl. Og det var vi ganske gode på i dag! Rigsas flyplass er ganske ny, og passkontrollen ble gjennomført på en grei og rask måte. Vi fortsatte videre mot vår gate da Else bråstoppet: hvor var håndbagasjetrillekofferten  hennes blitt av?? Hun styrtet tilbake mot passkontrollen. Men de dørene kan bare åpnes fra den andre siden. Hun smatt inn da noen kom ut. Kofferten sto der hun hadde glemt den.

Med tid og stunder kom vi oss på toget fra flyplassen til Haifa. En fin tur i et nesten tomt tog. Da alle vel og vakkert var kommet seg i land i Haifa, tok Kari av seg jakken og skulle legge den i ranselen. Men der var ingen ransel! Den sto igjen på toget i full fart mot Naharia! Hyggelig og effektivt stasjonspersonell ordnet opp og 1 1/2 time seinere var ransel og eiger gjenforent!

Resten av dagen har forløpet uten flere drama og vi har kost oss i et fantastisk vær. Passe varmt med en deilig, mild bris. Tok turen til ukens marked på Rambam sykehus. Spiste lunsj blant blodige pasienter, håpefulle selgere, travle pleiere og bekymrede pårørende! Deilig å være tilbake!

Annonser


Kommentarer

  1. Eldbjørg sier:

    Damer er gode til å lage drama! 😀 Godt dere kom vel fram.(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.