Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

DAMER PÅ TUR

torsdag 28. september , 2017 kl. 22:51 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Dameferie kan være kjekt  –  når en bare er sammen med de rette damene! Å bli vekket til vellaget frokostbord av blide, snakkesalige venninner er absolutt en positiv opplevelse! Og når de attpåtil tar seg av oppvasken, er livet og ferien tilnærmet perfekt!

Før vi kunne ta toget til Naharia, var vi innom vårt faste apotek for innkjøp av solkrem faktor 50+. Togturen tok omtrent 45 min, og var en koselig opplevelse. Om israels jerbaner er påvirket av oppstyret med min glemte ryggsekk i går, vet jeg ikke, men ihvertfall ble hver annonsering av stasjoner fulgt av en påminnelse om å huske å ta med alle eiendeler.

Vi tok taxi til Rosh Hanikra og var skikkelige turister: spiste is, tok masse bilder, gikk helt inntil grensegjerdet til Libanon, tok kabelbanen ned til grottene og så infofilmen. Det er alltid flott å vandre i de underjordiske/ undersjøiske grottene. Taxituren tilbake til Naharia var helt grei, sjåføren koselig, og prisen ok. Vi trasket litt i gatene, og møtte på sjåføren igjen. Han var veldig smilende og lurte på hvor mye vi hadde betalt ham og hvor mye vekslepenger han hadde gitt oss tilbake. Vi fortalte og viste sedlene han hadde gitt oss, samtidig som en mann ropte noe sint til ham. Vi aner ikke hva dette var, men vi skiltes som venner og vel forlikte.

Leiligheten «vår» er veldig grei og fungerer fint, men idag måtte vi ha hjelp av eieren for å få skrudd av den ene air- conditioneren. Så nå må vi nøye oss med vanlig vindus- lufting.  Det skal nok gå helt bra, i morgen er det lovet litt mindre varme.

Vi avsluttet kvelden i hagen på BEIT SKANDINAVIA. Litt spesielt å være gjester!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.