Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

DAMER PÅ SHOPPING

fredag 29. september , 2017 kl. 22:25 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

I dag hadde vi rett og slett abstinenser og måtte bare ha en tur til Haifa Canyon! Å komme inn i et stort kjøpesenter som nesten lukter urbant, er en vederkvegelse! Masse folk i hele senteret, kø i alle kasser og stappfulle kafeer gir en opplevelse av å være der ting skjer! Det ble ikke mye handel, både fordi vi tok oss god tid med lunsjen og fordi butikkene stengte to timer tidligere enn det vi regnet med. Men Else handlet litt nødvendigheter. I senterets største Farmacia strente hun direkte til disken med Premier skjønnhetsprodukter og plukket opp krukken med kremen hun bruker. Da dukket ekspeditrisen opp og overtok hele forestillingen! Else ble informert om at hun hadde valgt helt feil krem, den var bare for de unge. Hun måtte ha krukken med kremen for eldre damer. Hun plasserte Else på en stol og gikk igang med å smøre henne inn med gamlekremen. I tillegg fant hun en krem som skulle fjerne brune flekker og poser under øynene. Og dette kunne damen garantere for hun hadde jobbet med dette i 20 år! Og dette betalte hun den nette sum av kr 1000,-

Else før behandlingen

I kveld startet Yom Kippur og vi gikk i synagogen. Vi kom for tidlig, men pratet med et par av damene på galleriet. De fortalte at dette er den store forsoningsdagen. Alle er syndere, men alle er velkomne i synagogen, både tyver og mordere, «You are heartly welcome!» Så lo vi litt sammen. Dette er den helligste dagen for jødene. De faster og de kan ikke kjøre bil, så på veg hjem i kveld gikk vi og alle andre midt i vegen. En spesiell opplevelse der vi på et vis følte oss ett med jødene rundt oss.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.