Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

SUKOTT

onsdag 4. oktober , 2017 kl. 22:00 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Idag starter sukkott og vi har hatt en fin kveld i det som vi kan kalle vår

Fikentret som Tor og Torbjørg skar ned i vinter har virkelig fått nytt liv

Sukka   – løvhytte.

Fint dekket bord, god mat, alle husets folk og noen av husets venner. En god kveld med passe temperatur og en mild bris. Barna fra Østerrike og ungdommene fra Norge og New Zealand organiserte staffet og hadde det herlig! Hagen er flott nå og den fungerer fantastisk til slike festkvelden.

Tidligere i dag kom mannen som var hos oss igår tilbake med sine to kamerater. Han var i fin form og takknemlig for det han opplevde her.

Huset er fremdeles fullt, men nå er det stille. Alle har gått til ro.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.