Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

HJERTEROM – HUSROM

torsdag 5. oktober , 2017 kl. 22:27 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

I kveld er det en fantastisk fullmåne og akkurat nå er den omgitt av gullkantete skyer. Vakkert.

I kveld datt det plutselig inn seks personer som jeg egentlig trodde kom først i morgen! Og dermed dukket tanken om at vi kanskje har for stort hjerterom i forhold til husrom på dette stedet. Men med en ekstra madrass på jenterommet ble husrommet utvidet så det passer til hjerterommet! Og slik er det i grunnen alltid her. Men jeg ser ikke helt at husrommet lar seg utvide ennå mer. Forresten er det bare ei som sover på terrassen, så der er det utvidelsesmuligheter! Vi har det altså fortsatt fullt!

I formiddag hadde vi hyggelig besøk av en gruppe på 16 personer som er ansatt i Frelsesarmeen rundt om i Norge. Elis suppe gikk ned på høykant og kringlen vi fant i fryseboksen falt også i smak. For oss som er glad i dette stedet, er det alltid kjekt å få fortelle om ideen og huset. Og Grete gjorde det på så god måte at to damer ville vite om de kunne få jobbe her!

I kveld var risengrøt hovedretten. Det var populært. Ei av de finske jentene fortalte at de også hadde tradisjon for slik grøt, Den amerikanske jenta hadde aldri spist slikt før, men syntes det var deilig!

Tre gutter fra KVS Lyngdal har bodd her noen dager og reiste hjem i kveld. Det virker som de har trivdes her, og vi har satt stor pris på å ha dem her. De har villig hjulpet til både i hagen og med å flytte rundt på ting. Og de fire barna fra Østerrike har virkelig satt pris på dem. Da vi spiste kvelds i dag, kom jeg litt seint og satte meg på en tom stol. Etter noen minutter kom 5-åringen og stilte seg opp ved siden av meg, pekte på stolen og sa: » It is me.» Jeg måtte finne en annen stol, selvfølgelig.

Huset er stille, jeg sitter med åpen dør og nyter den svale brisen. Det er en velsignelse å få være her.

Grete forteller om BS

Lunsjgjestene våre

Lady har fremdeles en viktig rolle i huset

Hagen er flott

Kjekke gutter

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.