Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

SABBATT

fredag 6. oktober , 2017 kl. 22:01 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Vi har et utrolig hus og en fantastisk hage. I kveld var vi knapt 50 til sabbatsmåltid i hagen. En nydelig kveld, fint dekket bord, Eli og Torbjørg gode suppe og Mettes lette vaniljedessert gjorde kvelden perfekt.

Vår bortkomne skandinaviske venn og hans venner var her og jeg fikk en god samtale i kveld også. Det er godt å møte kristne som en kjenner fellesskap med og som en opplever å være på bølgelengde med.

Også i kveld er huset fullt. Og heldigvis kom Meir straks vi kalte på ham. En av solcellepanelene på taket sprak og sprutet vann over terrassen og inngangspartiet. Nå er det ordnet midlertidig og vi kan dusje i morgen tidlig.

Klar for 50 gjester1

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.