Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

DAGEN I DAG

søndag 8. oktober , 2017 kl. 21:44 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

I dag har det regnet. To regnbyger var vi ute i. Torbjørg og jeg gikk på strandpromenaden, spiste is og så på folk. Og så kom regnet. De fleste tok det med ro, men vi fant oss et halvtak.  Men regn i 27 varmegrader er litt annerledes enn regn i to grader! Bygene er så korte og så sjeldne at både klevask  og klærne vi har på oss tørker opp i mellom.

Dagen i dag har vært full av gledelige overraskelser. For første gang siden jeg kom, var dusjvannet varmt i morges. Det kan vel muligens henge sammen med at Meir instruerte meg i hvordan termostaten virker! Og etter at både Vidar og Meir hadde behandlet aircondition på rommet mitt, ble temperaturen akkurat passe. Nettbrettet mitt sluknet fullstendig for noen dager siden. En av gjestene våre ville gjerne hjelpe meg og trykket fram fargete striper. Han konkluderte med at mitt to måneder gamle nettbrett var ødelagt. Han mente dette var en ikke uvanlig feil og at det heller ikke nyttet å reparere det. I morges åpnet jeg brettet og da var det våknet til liv!  Så nå slipper jeg å tigge Eli om å få låne hennes!

I dag reiste 12 av gjestene og nye har kommet til. Men familien på 8 har ikke dukket opp, så vi har noen ledige senger.

Utstillingen var åpen i dag og, og mange av de besøkende vandret gjennom stuen. Vi har svart på spørsmål om huset, om formålet med det og om hvem vi er.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.