Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

HELLIGDAG

torsdag 12. oktober , 2017 kl. 21:10 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Helligdag igjen: siste dag i Sukkott. Vi har gjort det vi måtte idag, men har ellers tatt det med ro. Noen få har reist og mange har kommet til. Idag var vi bare norske og danske til kvelds. Koselig det. Mange hyggelige samtaler rundt bordet. I tillegg har vi en ung gutt fra Brasil, en hollender  og en fra Tyskland på huset.

Stort sett går ting greit, men akkurat nå har vi en gjest som har tenkt å slå seg ned på ubestemt tid, i følge henne selv.  Så det kan vel kanskje bli en utfordring. Men vi finner nok en måte å rydde opp i dette og.

I morgen er det sabbattskveld igjen. Vi regner ikke med å bli 50 i morgen, men vi kan aldri vite! Vi er vant å ta ting som de kommer!

Granatepletreet vårt

Norsk og israelsk flagg.

Fikentreet

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.