Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

TORBJØRGs TEAM I OPPLØSNING

lørdag 14. oktober , 2017 kl. 22:00 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Så er denne sabbaten også historie. Vi har hatt en hektisk og innholdsrik sabbattshelg.  Folk på alle rom, og i natt er det faktisk folk i alle senger. Gammelt BEIT SKANDINAVIA nivå, altså. Begge kveldene har det også kommet mange fra byen. Kjekt å treffe gamle kjente som også er gode støttespillere og trofaste venner av huset. Vi er heldige som har så mange hyggelige mennesker som trives hos oss og som er en ressurs for oss.

Noen ganger har vi gjester som vi stusser litt på. Og akkurat nå bor det ei dame her som vel må sies å være litt spesiell. Hun liker mennesker tydeligvis og prøver å komme i snakk med alle. I kveld satt hun sammen med en av husets mannlige venner og pratet og pratet. Utfra mannens kroppsspråk forsto vi etterhvert at han begynte å bli lei. Plutselig reiser han seg, springer ut porten og bortover gaten. Dermed reiser også damen seg, springer ut porten og etter ham i full fart med flagrende kjole. Hun kom raskt tilbake så vi regner ikke med at hun nådde ham igjen!! Kanskje får vi vite hva som skjedde, kanskje ikke –

Nå er det en dag igjen til Eli, Else og jeg vender nesen hjemover. Sammen med Torbjørg har vi drevet dette huset i to uker. Vi har jobbet veldig godt sammen, vi har delt med hverandre fra livene våre, vi har drøftet huslige problemer og vi har ledd sammen. Og selv om vi er ulike og ser ulikt på ting, har vi fått til et samarbeid som vi kan være stolte av. Men nå er det slutt, Torbjørgs team går i oppløsning! Fra mandag er Torbjørg i gang med sitt nye team. Ella og Ivar Dahl tar fått på sin første periode på BEIT SKANDINAVIA. Vi er litt misunnelig på dem for det de skal få oppleve her, men vi gleder oss også til å komme hjem.

Fra min veranda i 2. etasje

Torbjørgs team

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.