Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

BEIT SKANDINAVIA i hjerte og hode

søndag 15. oktober , 2017 kl. 20:01 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Noen få timer til vi sitter på flyet. Jeg har gått litt rundt i området og i huset og mimret og tenkt på hva vi har fått være med på på dette stedet. Jeg har sett for meg mange av alle de flotte og spennende menneskene jeg har truffet her og jeg har ledd litt av alt det pussige vi har sett og hørt. Og jeg kjenner på en stor glede og ydmyk takknemlighet for at vi er blitt tatt inn i dette fellesskapet som heter BEIT SKANDINAVIA. Og nå reiser vi hjem og skal sortere tanker og bilder.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.