Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

BEIT SKANDINAVIA ER BEIT SKANDINAVIA ER…….

lørdag 15. desember , 2018 kl. 22:26 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Kvikklunsj, smørbrød og eplekake er en perfekt måte å roe ned etter en flott sabbattskaffe! Og nå kjenner vi at vi er på plass: sabbattskveld med 11 gjester, suppe og god samtale i går kveld og sabbattskaffe i dag med gode Beit Skandinaviavenner, høyrøstet, intens diskusjonssamtale ga den gode følelsen av at her hører vi virkelig til!

Etter at gjestene utenfra hadde gått hjem i går, hadde vi et par flotte og spesielle timer med et par av dem som bor på huset. De har bodd her noen dager mens de besøkte sine israelske venner i Haifa.  De fortalte at deres israelsinteresse førte dem til BS og at gjennom  BS traff de disse vennene som de har hatt et langt, godt og spennende forhold til og som de har fått dele gode, fine og viktige opplevelser med. Og mens de fortalte, fikk jeg en sterk og nesten litt rystende opplevelse av hva BS har vært og er, hva BS har betydd i mange menneskers liv. Når en trekker linjer fra de som har fått førstehånds kjennskap til dette stedet og denne ideen videre til de som er blitt påvirket av dem igjen, kan en ane konturene av noe stort og omfattende. Det er som jeg nesten kjenner velsignelsene som har strømmet herfra til så mange mennesker i Norge, Israel og mange andre land. Og så blir jeg  takknemlig og glad for at jeg og mine er har fått del i denne velsignelsen!

Tredje søndag ( egentlig lørdag) i advent og vi hadde åpent adventhus med smørbrød, eplekake, kakao med krem og tenning av adventslys. Og fordi ingen av oss er de store sangerne, hadde jeg funnet fram sangen «Vårt første lys vi tenner -» på nettbrettet. Men ting går ikke alltid som jeg planlegger, så i kveld tente vi adventslysene mens Sissel Kyrkjebø sang  » O helga natt- «!! Flott selvfølgelig, men det satte oss ikke helt i adventstemning!!

 

I løpet av kvelden fikk vi avtalt med Baruh at han skal ta med vår nye katt til veterinær for å forsikre oss om at vi ikke får en mengde kattunge å forsørge.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.