Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

NOEN SOM SER OSS??

søndag 16. desember , 2018 kl. 23:09 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Vår nye nydelige katt

De siste dagene har vi vært litt usikre, kikket rundt oss overalt i huset og hatt hviskende samtaler på soverommet. Vi har lurt på om det skjer noe overnaturlig i huset eller om vi er overvåket. Israel er jo som kjent god på etterretning, og vi kommer tross alt fra et land som ikke er helt på Israels side. For to netter siden våknet vi i firetiden av et ringe- eller plingesignal. Regnet med det var dørklokken og at Joneid åpnet ( vi bor i 3. etg.) Men ringesignalet kom igjen, så vi sprang ned. Ingen folk ved porten. Vi sovnet men ble igjen vekket av det samme signalet. Heller ikke denne gangen var det folk ved porten. Kl fire natt til i dag startet det igjen og holdt det gående resten av natten. Vi sjekket telefoner, nettbrett, røykvarsler og varmepumpe, men alt virket normalt og ingenting tydet på feil på noe av det. Utover dagen begynte vi å grue til å legge oss. Ville de usynlige slå til igjen? Og så kom plingelyden  –  fra Tors nettbrett. Signal om oppdatering!!!  Dermed var vi tilbake i virkeligheten!

Baruh spiste middag med oss og vi fikk en veldig kjekk kveld. Han kjenner Haifas historie så godt, og vi vet nå mye mer om byen vi bor i.

Goliat, vår kjempekatt døde for noen måneder siden. Og da dukket det opp et forskremt, utmagret lite vesen som bare inntok huset og de som jobbet her. Nå er dyret blitt stort, sultent, nydelig og sjarmerende. Og vi prøver å finne navn til den,  Men ingenting passer liksom. Så vi diskuterer videre.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.