Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

OM REGN OG SHOPPING OG KATT

tirsdag 18. desember , 2018 kl. 23:10 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Kattehuset som står tomt

I dag har det regnet godt

Vi er godt i gang med juleforberedelsene. Har bakt litt og vasket mye  snakker om festmaten, skriver lister og prøver å huske hvordan det var forrige gang vi var ansvarlige for julefeiringen. Men i ettermiddag tok jeg fri og dro til Haifa Canyon, det nærmeste shoppingsenteret. Oppdaget at både Farmacia og den klesbutikken jeg likte best var vekke. Og i de butikkene som er igjen, har de lagt inn lukt i tillegg til den høye musikken som alltid har vært der. Kanskje jeg bør finne meg et annet kjøpesenter.?Men jeg holdt ut til jeg hadde funnet meg en tynn jakke. Boblejakke i 17 – 20 grader er ikke helt behagelig og knalloransje regnjakke passer ikke inn overalt. Det er travelt å handle og blodsukkeret sank så jeg kjøpte en sjokolade og tok en bit og en bit til og…… Og så var der ikke mer. Men jeg tror israelske sjokolader er små og veldig lettspiste!

I kveld kom en av husets unge israelske venner innom og spiste sammen med oss. Jeg serverte arme riddere og alle spiste godt og skrøt av maten. Hun fortalte i klartekst at jo, det smakte godt, hadde en interessant smak, men jeg burde prøvd å ikke få det så svart!! Riktignok var noe av det godt steikt, men ikke brent.  Israelerne er tydelige og rett fram. Kanskje har vi noe å lære?

Og nå har den nye katten fått navn: Simba.

Annonser


Kommentarer

  1. Eldbjørg sier:

    Gratulerer med Simba! Ikke helt sikker på at katten ligner en løve men…..(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.