Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

EN HELT VANLIG DAG……

torsdag 20. desember , 2018 kl. 23:07 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Kari avduker juletreet!

20. desember og julen er bare noen øyeblikk unna. Stressnivået er fremdeles skremmende lavt og mange «juleting» er fremdeles ugjort. Men lys, servietter og allsangark med julesanger er på plass.

De vanlige dagene blir som regel uvanlige etterhvert som timene går. Tor og jeg startet dagen med å gå til nærmarkedet  Quriat Eliezzer. Da vi spurte en av de ansatte etter kokos og solsikkekjerner forsto han ikke spørsmålet, men da dukket det opp en mann med god engelsk som ville hjelpe. Han fant fram fort og effektivt og så begynte han å prate. Han lurte på hva vi synes om matvareprisene, fortalte hva bonden fikk for melken og hva forbrukeren betalte. Etterhvert spurte han om hvordan nordmenn ser på konflikten mellom jøder og arabere, om hvordan media framstiller situasjonen. Vi hadde en veldig interessant samtale som førte til at vi glemte ost og tranebær! Da jeg endelig kom til kassen med de to tingene, hadde jeg ikke forstått at jeg måtte veie dem selv. Dermed måtte kassadames gjøre det til ergrelse for noen bak meg i køen!

Heisen sluttet å virke i dag og air-condition’en i stuen har gitt oss kald luft når vi har behov for varm. Reparasjon er uforholdsmessig dyrt og uten garanti så vi bestilte en ny. Den blir satt opp lille julaften! Heisfirmaet ordnet opp midlertidig men kommer tilbake med full pakke.

Vi har en norsk familie ned to så barn boende. Utrolig kjekt med barnelatter og spennende samtaler med friske, flotte barn.

Rundt kl 21,30. ringte to gutter fra en kibbutz og ville komme for overnatting om en times tid. De kom og sjarmerte oss!! Den ene kommer fra Sør Afrika og den andre fra USA. Det er alltid spesielt kjekt å kunne ta imot kibbutzungdom.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.