Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

SABBATT

lørdag 22. desember , 2018 kl. 11:30 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

De har all grunn til å være fornøyde: Messingen er så blank at den skjærer i øynene!

Sabbattsfeiring rett før jul er en dårlig oppfinnelse! Men det ble en flott kveld. Gjenbrukssuppen fikk masse skryt og isen fallt i smak.  Ikke så mange gjester  men samtalen rundt bordet var god og spennende. Når en av våre jødiske gjester opplevde at en av våre norske gjester ga ham full oppmerksomhet og den norske gjesten opplevde samtalen som god  og opplysende, har vi oppnådd noe av det vi ønsker.

Blomsterbutikken » min» er nedlagt så hvordan skal jeg nå kunne pynte til jul?? Plast blomster er ikke et alternativ. Silkeblomster er heller ikke det helt store. Og bougenvilla’ ene i hagen går i rosa- lilla- oransje toner. Kanskje vi skal kalle det alternativ jul og bruke hageblomsten?

Tor og Joneid har pusset all messingen. Og nå lyser det nærmest fra veggen.

Det er vel kanskje fellesskap i å gjøre det samme samtidig ved siden av hverandre?

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.