Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

NÅ HAR VI VASKET GOLV OG BAD OG PYNTET STUENE

søndag 23. desember , 2018 kl. 23:04 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Fløtekakene fylles

Juletreet i all sin prakt

I dag har vi handlet!!! Torgeir har bil og vi stablet inn så mange poser og esker at det såvidt var plass til Kari’ene! Kjøleskap og kjølerom og fryseskap og matskap er fyllt opp. Så nå må vi vel kunne si av et oppriktig hjerte at » jeg mangler ingenting»!

Signe har gjort en kjempejobb med baking og oppskjæring og Peder har pyntet juletreet så det må være det fineste på Beit Skandinavia noensinne. I tillegg lukter det reint i hele huset. Beina våre verker, hodene  er tomme og øynene  såvidt åpne. God gammeldags førjulsstemning altså!

I morgen og noen dager framover har vi folk i alle rom. Kjekt, selvfølgelig og på listen for julaftenfeiringen står 49 navn. I tillegg har vi 6 – 7 som ikke har gitt tilbakemelding. Hvor mange som bare dukker opp aner vi ikke. Det blir folksomt, varmt og forhåpentlig veldig kjekt.

Med ønske om en velsignet, god og minnerik julehøytid til dere alle!

 

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.