Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

FØR OG ETTER

onsdag 26. desember , 2018 kl. 00:07 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Etter travle dager med forberedelse til og gjennomføringen av julaftenprosjektet,kom 1. juledag som et antiklimaks. Fra vi kom hit har det meste dreid seg om julaften og det store selskapet. Vi skal rydde og vaske i skap – etter julaften, vi skal begynne å se på hagen – etter julaften osv. Og alt som skulle gjøres før julaften var relatert til nettopp julaften.

I dag har vi virkelig latt 1. juledag ta oss. Vi har kost oss med rester og med å ikke gjøre noe! Og vi synes vi har fortjent å hvile på våre laurbær. I følge vår gjester og oss selv, var det en virkelig vellykket kveld. Balargan, selvfølgelig!! 53 mennesker i stuene er både synlige og hørbare! Når disse 53 skal gå til buffébordet og tilbake, kan logistikken virkelig bli en utfordring! Men det fungerte! Jeg føler meg så takknemlig for denne kvelden, for alle som kom, for alle godordene, for alle smilene og alle klemmene. Men det som sitter igjen som den største gleden, er balargan- opplevelsen: snakkingen og ståket, fellessangen som ikke alltid var helt samstemt, det ubeskrivelige støynivået som tilsammen skapte en helt spesiell opplevelse av fellesskap og fest. Julefest! Det var også sterkt da Asher ringte Lilly for at hun skulle høre oss synge: » Det som skjer, det skjer…….»

Og nå er julen over og vi tar fått på » etter» !

De siste dagene har vi hatt gjester i alle rom, barn , unge og voksne i alle aldre. Utrolig kjekt når frokostbordet er nesten fullt og huset fylles av latter, gitarspill og smelling med dører!

Annonser


Kommentarer

  1. Eldbjørg sier:

    Smelling med dører ja! Noen av oss strever med å få litt mindre av slike aktiviteter…..(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.