Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

HVERDAG IGJEN

torsdag 27. desember , 2018 kl. 23:46 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

I dag har vi forstått at det er vinter og regntid: det har vært noen kraftige regnbyger, lyn og torden og vind med storm i kastene. Bølgene har laget så mye lyd at det rett og slett har vært forstyrrende! Vi måtte ta inn flaggene så ikke vinden skulle rive dem løs. Vinteren her er så høyrøstet og voldsom. Invaderende, liksom.

Vi har avsluttet julen: juletre og julepynt er stablet vekk og huset er det gamle igjen. Det er i grunnen slik vi liker det best.

I dag har det kommet ti nye gjester. Volentører fra Kibbutz Baram og norske turister. Det er en helt spesiell opplevelse å trekke seg litt tilbake og se og høre at folk snakker og ler sammen.

Tor, Torgeir og jeg hadde en tur til Beit Sheen i går. Spennende utgravinger, 20 grader og sol! En flott dag,

Det har vært en del flyaktivitet over området de siste dagene. Vi regner med det er relatert til situasjonen på grensen til Libanon. Så vidt vi vet har de funnet fem tunneler til nå. Håper de finner og stenger alle.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.