Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

OM ATT OG OM ATT ……. OG OM ATT ATT

tirsdag 1. januar , 2019 kl. 21:14 i Ukategorisert. 1 kommentar »
Kari leser nyheter
Sånn kan det også gjøres!

Det er en utrolig god følelse når en har fått nyvasket sengetøy på snoren og ser at vinden tar tak og kjenner at solen varmer. Og når en så snur seg vekk og de første dråpene treffer, er det nesten som et angrep. Da er det bare å rive alt ned igjen og vente på neste oppholdsperiode. Vinterstid i Haifa har en mange slike opplevelser: opp og ned – om att og om att!
Huset her er jo til for volentører og skandinaviske turister. Og når nye folk står på døren med forventning om en seng, er det en glede og et privilegium. Men så drar de videre, kanskje bare etter en natt. Og da er det på an igjen med bytting av sengetøy, golvvask og tømming av stappfulle søppelkorger. Om att og om att!
Kattene er et veldig viktig innslag i hverdagen vår, men de har også en tendens til å gjenta seg selv: de skriker hvis frokosten drøyer for lenge, de prøver å snike seg inn når vi ser en annen veg, de freser til hverandre og hyler om hjelp når fremmede katter vil stjele maten deres. Adferden deres endres ikke, den er den samme om att og om att!
Vi som er ansvarlige på dette huset opplever at vi gjentar oss selv hele tiden: om att og om att forteller vi nye gjester om husregler, måltider og severdigheter i området.
Til vår store glede kommer mange av volentørene tilbake flere ganger, så om att og om att ser vi kjente fjes. Og om att og om att fryder vi oss over positive tilbakemeldinger.

Om att og om att har vi kommet tilbake til dette huset og om att og om att har vi reist herfra full av nye inntrykk og opplevelser og takknemlige for at vi får være en del av dette. Og om att og om att har vi sagt at «nå er det siste gangen!» Om det blir flere «om att» får tiden vise!
Annonser


Kommentarer

  1. Eldbjørg sier:

    Og du, Kari, imponerer meg omatt og omatt og omatt og omattatt 😁(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.