Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

PÅ FERIE I EILAT

fredag 11. januar , 2019 kl. 01:40 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Så sitter jeg her da, lysvåken og klar for en ny feriedag. Men klokken er bare 02.09. Det er natt. Og helt til klokken 01.02. sov jeg. Men det var før den høylytte og pågående alarmen satte i gang. Og i Israel reagerer en på alarmer, så gangen utenfor rommet ble raskt fyllt opp av mer og mindre påkledde gjester. De søte, velstelte unge damene vi hadde møtt tidligere var litt mindre sofistikerte og striglet enn på dagtid. Og ingen hadde tatt seg tid til å reie håret!  Det gikk raskt å konstatere at ulingen og blinkingen kom fra brannvarslingsanlegget. Den døgnåpne resepsjonen som hotellet markedsfører seg med, eksisterer ikke, så der sto vi, gjestene, med mobiltelefoner og ringte hotellets nummer. Brannvesen og politi ble også forsøkt kontaktet. Helt uten respons. Etter en halv time dukket en hotellansatt opp. Han trykket tydeligvis på de rette knappene, for stillheten senket seg igjen over hotellet. Godt det var falsk alarm. Men det gir ikke akkurat trygghetsfølelse å oppdage at verken politi eller brannvesen svarer på henvendelser.

Nå skal jeg finne boken og chipsposen og få noe positivt ut av resten av natten!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.