Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

HER IGJEN!

Det er midnatt, jeg er halvveis i seng. Alle vinduer er åpne,  en deilig, varm bris sniker seg gjennom gardinene og gjør luften behagelig. 30 grader både i går og i dag er vel i varmeste laget, men med tykke murvegger er det behagelig å være innendørs, i hvert fall. Hvor varmt det er akkurat nå, vet jeg ikke, men det var 27 grader kl. 05.00. forrige natt. Min boblejakke  –  riktignok den tynne typen  –  er absolutt et upassende plagg her så den er hengt vekk. Nå er det korte bukser, T-skjorter og tynne kjoler som gjelder  –  og sandaler.

Huset har vært fullt disse dagene. I morgen reiser 22 personer og vi får 22 sengeskift og vask av alle rom. Godt vi er tre arbeidsglade og fornøyde damer og en allsidig mann! Men neste dag er rommene igjen fylt opp og så har vi det gående…….!

Vi har frokost i hagen og siesta på takterrassen og mange av gjestene har badet. Det sies at sjøen holder ca 21 grader. Det må nok bli ennå varmere for at jeg skal våge meg uti!

Jeg har «inntatt» huset og bydelen disse to dagene. På bordet står en bolle med druer, utrolig søte klementiner og små pærer og en skål en full av de gode nøttene jeg ikke husker navnet på. Så nå er altså rommet blitt mitt! Jeg har handlet på Mega og i de to russiske butikkene med all den fine frukten og jeg har vært innom og hilst på blomsterdamen. Så nå er jeg altså innstallert!

Den eneste nedturen er at verken jeg eller andre får til overføring av bilder fra minnebrikken til PC’en. Ennå en grunn til at Tor burde vært her! Han får alltid til slike ting, men han er hjemme i Sandnes og her sitter altså jeg aleine! Tror ikke det nytter å prøve å la ham veilede meg via telefon, så jeg må nok oppsøke en profesjonell hjelper i morgen. Mannen som fyller opp den israelske telefonen min, kan noe om PC’er også.

Dette blir altså ikke billedbrev fra Haifa, men bare ordfortelling.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.