Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

PÅ PLASS

fredag 3. januar , 2014 kl. 23:11 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Vi dro fra 6-7 grader, regn og ganske sterk vind i går formiddag og ett døgn seinere er vi i Haifa med 18 grader, sol og litt vind! Absolutt et bytte vi setter pris på.

Vi har brukt dagen på å «innta» huset, hagen og nærmiljøet igjen. Vi har funnet oss til rette i det som skal være vår «suite» disse ukene, vi har vandret gjennom fellesrommene og hagen, og vi har handlet nøtter og sharonfrukt på Mega. Og så har vi feiret sabbat med 23 gjester, grønnsaksuppe og tilslørte bondepiker! Nå er oppvasken tatt og huset er stille, vår første dag er over og vi kjenner på glede over å få være her igjen og forventning til hva vi skal få oppleve.

Katten lever og kjenner meg tydeligvis igjen: den får ligge i sofaen nå, og der ligger den stort sett. Etter en tur ut tok den igjen peiling på sofaen, så meg og stoppet rett ved sofaen, så intenst på meg, men selv om jeg fortalte den at nå er det andre tider, hoppet hun opp i sofaen mens den fortsatte å se på meg. Så «intet nytt under solen», altså!  Hvis katter kan erte eller mobbe, tror jeg at det er det den holder på med. Amerika 2013 870Amerika 2013 867

Tor og Lady har funnet tonen!             Solvejg og jeg har kontroll på suppen.

 


Kommentarer

  1. Eldbjørg sier:

    Kjekt å høre at dere er i full gang i deres andre hjem. Og at katten er svært oppmerksom på ditt nærvær, Kari



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.