Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

MIDDELHAVET OG SÅNT

torsdag 9. januar , 2014 kl. 21:43 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

 

Kari og Bjørg - den nedtrappende og den påtrappende husmor

Kari og Bjørg – den nedtrappende og den påtrappende husmor

En kort tur på strandpromenaden er en flott måte å trappe ned en aktiv dag på. Mørkt, måneskinn, dovne bølger som slår mot steinene får skuldrene på plass og tømmer hodet for både sus og stress. Det har vært kjøligere i dag, og solen har strevd med å komme gjennom skylaget. Det kan bety at vi får mer normale værtilstander framover. Det er regntid, men så langt har det vært minimal nedbør.

I natt blir vi 13 på huset, så her er rolig. Til helgen reiser alle de tre norske ungdommene, og etter hvert reiser også resten av nordmennene. I tillegg til våre norske gjester bor det   to israelske damer her. De reiser lørdag. Men fra søndag ser det ut til å fylles opp igjen. De siste dagene har vi hatt en nydelig eldre dame boende her. Hun er opprinnelig fra Ukraina, men har bodd her mange år. Hun snakker russisk, engelsk og hebraisk, og når hun ble ivrig, stokket hun språkene. Men vi forsto hverandre godt, øyner og hender snakker også et forståelig språk. Hun er bekymret for datterdatteren som begynte sin to-årige militærtjeneste i går. Det er nok ganske tøft for både soldatene selv og deres nærmeste. Men dette er en del av livet i Israel, og noe de aller fleste går gjennom.

Kattedyret viser stadig ny adferd. Hun ligger i stuen hele dagen, men blir sendt ut før vi legger oss. Noen ganger kommer hun inn for å sove, andre ganger holder hun seg ute. I går hadde hun tydeligvis tenkt å sove inne, og satte seg utenfor døren og remjet. Da Tor åpnet for å slippe henne inn, kikket hun  på ham, bråsnudde, forsvant og kom ikke inn før til frokost! Hun både frustrerer og forundrer meg.

 

 

 

 

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.