Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

INNSJEKKING OG UTSJEKKING

søndag 4. januar , 2015 kl. 23:16 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Vi reiste fra Sandnes i regn og 6 – 7 grader i går og kom til Haifa i 14 grader og regn! Ganske mye regn! Ganske gjenkjennelig, altså!

Starten på utreisen vår ble litt annerledes enn planlagt fordi flyet vi skulle ta til København ble truffet av lynet i det det kom til Sola og måtte dermed til kontroll. SAS sendte et nytt fly fra Stockholm. Og tre timer etter oppsatt avgang kom vi i luften. Vi hadde god tid, forsinkelsen stresset oss ikke, men å måtte gå flere ganger gjennom sikkerhetskontrollen og fikk ulike beskjeder om hva vi skulle gjøre i forhold til bagasjen. Noen av oss tok ikke helt lett på det! Og flyturen fra København var en kamp mot sidemannens bakteriehær!! Hun snufset, harket, snøt seg, stønnet, hostet og kremtet, mistet brukte lommetørklær på golvet mellom oss, snuste på en medisinflaske og sprayet seg fra en annen. Samtidig hadde hun den ene albuen godt plassert mellom to av mine ribbein! Jeg snudde ryggen mot henne og holdt jakken godt tullet rundt hode og ansikt, men likevel tror jeg at jeg kjente hvordan bakteriene prøvde å angripe meg. Heldigvis fikk de ikke innpass hos meg og jeg er frisk og oppegående! Under hele flyturen hadde hun enten PC  eller mobilen på. PC’en var stillegående, men mobilen ga fra seg bipper, blinger, bubber, trrrrtrs’er og blinkende lys. Men jeg slo bare av høreapparatene, og ble ikke forstyrret!

Og nå er vi altså her! Det kjennes rett og slett godt! Vi har brukt dagen til å «innta huset» igjen – gjøre det til vårt eget! Og «suiten» i første etasje bærer igjen preg av å være vår, med våre eiendeler rundt om på strategiske steder, fruktfatet fyllt opp og klesskapet fullt av mer og mindre nødvendig utstyr.

I kveld sjekket Anne Karin og Brita fra Sandnes ut etter fem uker med arbeid, fest, moro og nye utfordringer og Tor og jeg – også fra Sandnes – sjekket inn. Maria og Henning Helvig kom sammen med oss og vi skal være sammen hele denne tiden. Gleder oss til det! Og så er Lilly her – grynder og visjonsbærer og et oppkomme av nye ideer og måter Beit Skandinavia kan bli brukt på. Vi gleder oss til å får være her med henne, og håper ikke vi ikke helt tar knekken på henne!

Vår gamle katt er her, høyst oppegående, men noe tam. I tillegg har ennå en katt sjekket inn! En diger hankatt som er så kjælen en nærmest kan føle seg forfulgt!

Noen kommer, noen går ...

Noen kommer, noen går  –  og Tor og jeg gikk ikke gjennom sensuren!

BS 4. Jan. 15 005




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.