Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

STORM!

tirsdag 6. januar , 2015 kl. 22:38 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

I dag har været bygget seg veldig opp, og nå er det storm. Men dette er visst bare begynnelsen, det er i morgen det skal bli skikkelig storm og veldig kaldt  –  hva nå «veldig kaldt» betyr!

Jeg var en tur på promenaden i formiddag, og alt da var bølgene store. Jeg er så fasinert av havet, av variasjonene i farger og størrelse og av kraften og lyden.

Tor og Henning har «skalket alle luker» eller i hvert fall festet skodder og tatt inn eller tjoret alt på takterrassen.

Dørene rister, vinduene klirrer, visne palmegreiner flyr forbi og naboenes bossdunker og hagestoler hopper rundt og lager fryktelig leven. Innimellom ser vi noen svake lyn.

BS- 7. jan 005BS- 7. jan 009

I dag har vi sju overnattere. Veldig kjekt! Og så bare flotte mennesker! Etter Lillys gode varmrett hadde vi kaffe- og sangstund i den lille stuen. Det ble veldig kjekt  –  i hvert fall etter at vi husket hvordan vi skulle få varme i air condition/varmepumpen. Vi har besøk av en familie på fem, der faren er iraner. Han har konvertert fra islam til kristendom og er et frimodig og glad vitne. Han fortalte at der er ca 1,5 mill kristne i Iran. De samles i undergrunnskirker og hører bl.a. på taler via nettet.

Jeg har kapitulert: kattene ligger i sofaen og jeg gjør ingenting for å jage dem  –  i hvert fall nesten ingenting! Den «nye» er diger som en ponny, men snill og godslig og med et enormt behov for nærkontakt. Stakkar, den tror at jeg og vil ha den i fanget, men det vil jeg altså ikke! Og den spiser nesten hele dagen så vår opprinnelige katt må lure seg til matfatet når den andre ligger dorsk og fornøyd på sofaen!




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.