Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

BEIT SKANDINAVIA I (NESTEN) ALLE KANALER!

søndag 11. januar , 2015 kl. 22:11 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Vi har nettradio på huset, må vite! Og i kveld har vi virkelig stor glede av den. Vi hører nemlig på Lyngdal Misjonsradio, og i to timer nå har de kjørt et program om Beit Skandinavia. Programlederen var her i høst og gjorde en del opptak, og nå har han med seg en av Beit Skandinavias støttespillere i studio. De prater, forteller og informerer og innimellom sender de hilsener sammen med gode sanger, så vi har en riktig festkveld. Lilly har fått hilsen og hun har sendt hilsen. Det er fantastisk å sitte her i stuen og høre om akkurat de tingene vi er opptatt av. Når de to i studio deler opplevelser fra sabbatskvelder og turer langs promenaden, gleder vi oss over at de på en så flott måte formidler dette stedets særpreg.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.