Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

INTERNASJONAL FORBRØDRING

mandag 12. januar , 2015 kl. 23:26 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

å erLivet går sin vante gang her på huset. Vi okker oss litt over temperaturen som det sies ikke har vært lavere på 65 år, vi koser oss over kattenes merkelige oppførsel og rister på hodet over heissituasjon! Vi gleder oss over flere bordfellesskap hver dag og vi gjør både husarbeid og forefallende arbeid med entusiasme og glød! Vi har hatt en liten lekkasje under vasken på kjøkkenet og har visst at en dag måtte vi få orden på den. Og i dag var dagen! Haim ble ringt opp, Haim kom og Haim har satt inn ny slange   –  hvis det nå er det den dingsen som fører vannet fra vasken til avløpet heter  –  og Haim har satt inn en ny kran! Nydelig!

Tor har hogget ved, og synes fremdeles det er kjekt med slikt arbeid. Henning har vært hos tannlegen, Maria har hatt matansvar og jeg har kost med på kafe med Dalia! Vi var også innom en butikk med hylle på hylle med tørket frukt, nøtter, krydder, fruktte med fantastisk duft og kjøpte med oss en masse. Jeg tror jeg kommer til å drømme om eple innpakket i kanel!  Livet er godt!

I tillegg til Inger fra Danmark, har vi fire unge jenter på huset. De er volentører på Moshav Yad Hashmona. De kommer fra fire forskjellige land: Peru, Estland, Japan og Holland. Tidligere i dag hadde vi besøk av to fra Sveits og Haim som har reparert avløpet er israeler. Når så Vidar fra Bergen også var innom en stund, er det mange nasjonaliteter representert!IMG_1389IMG_1392IMG_1387

Det er kaldt i Israel, og det er lite kjekt å gå ut, så vi er rundkledde og går raskt når vi har nødvendige ærender. Men ovnen er god og hjelper til med å holde kuldegradene unna! Nå er det jo ikke snakk om kuldegrader, da, men mellom 6 og 8 «varme» grader, men gradene er så mye kaldere her! Og nå opplever vi at israelerne snakker like mye om været som nordmennene gjør! Og som regel avslutter en med å si: «Men nå er det snart over og vi får varme!»

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.