Bloggnorge.com // KARI I ISRAEL
Start blogg

Dagligliv på Beit Skandinavia

GODT NYTT ÅR!

lørdag 2. januar , 2016 kl. 22:46 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

2016 er alt to dager gammelt og vi har startet året med å reise fra kalde og våte Sandnes til kalde og våte Haifa! Ganske trygg og god start på et nytt og ukjent år, altså!

Vi har alt funnet oss til rette i «vårt» rom i 1. etasje og kjenner at vi er hjemme!

Etter en god og kjekk jule- og nyttårsfeiring var det greit å pakke ned julekrybber, engler og juletre og sette nesen sørover. Reisen gikk veldig greit, men da flyet nesten hadde satt hjulene på bakken, gikk vi rett opp igjen. Vinden og regnet var så kraftig at piloten måtte ta en runde og så komme inn og lande fra en annen retning. I Israel! Hadde vel vært mer naturlig at dette skjedde på Sola?!

Det er sabbatt i dag, og som vanlig åpent hus på Beit Skandinavia. En vet aldri hvor mange som kommer og dermed lager en mat nærmest i blinde. Og i dag kom det mange og både smørbrød og vaffler forsvant. Mange gode venner og bekjente og noen ukjente, til sammen omtrent 30 stykker. Det ble den store klemme- og luftkysse-dagen! Nydelig! Etter hvert var støynivået så høyt at jeg fikk prøvd ut det nye lydreguleringssystemet til høreapparatene. Ikke helt godt, nei! Men bedre enn det gamle, i hvert fall.

Godt å være tilbake og godt å oppleve ennå en gang at vi er en del av dette huset og denne ideen. Og nå gleder vi oss til å ta fatt på hverdagene med matlaging, handling, turer, gode samtaler, spøk og alvor  –  og gjester som kommer og går. Noen uventede utfordringer vil nok helt sikkert dukke opp også, men de får vi ta etter hvert!

BILDER:

Lilly er her og det er nok mye av årsaken til at det kom så mange i kveld. Hun har hatt noen fine måneder her, sier hun. Etter at gjestene hadde gått i kveld, samlet «staben» seg til en kopp kaffe og prat. Lilly ble oppfordret til å fortelle om oppstarten  –  og utviklingen  –  av BS. Historien forteller om en vandring skritt for skritt i ferdiglagte gjerninger.

Nye koster feier best  –  eller? I hvert fall gikk Else i gang med vask av kjøkkengolvet med liv og lyst og stor innlevelse! IMG_2147

IMG_2141




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "KARI I ISRAEL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.